Inde

TrendyLiving: Det eneste boligunivers du behøver

Når det kommer til eksklusiv boligindretning til fantastiske priser, så vil du helt sikkert have vanskeligt ved at finde nogen der kan matche danske TrendyLivinfg.dk. Hos TrendyLiving finder du nemlig alt hvad du behøver indenfor design, hvilket b.la. inkluderer boliginteriør, brugskunst og accessories – alt sammen samlet under ét og samme tag. Læs derfor videre her, og bliv overbevist om hvorfor TrendyLiving.dk bør være din nye yndlingsbutik på nettet til alt hvad der har med boligindretning at gøre.

Alle dine yndlingsbrands samlet på ét sted

Det allerførste du sikkert vil opdage når du besøger TrendyLivings hjemmeside for første gang er, hvor stort et udvalg af alle de mest populære brands der egentligt er tale om. Med blot et par klik vil du nemlig nu have adgang til et bredt udvalg af alle dine favorit brands, såsom HAY, Skagerak, Normann og Muubs – og dette er faktisk blot toppen af isbjerget hos TrendyLiving.dk. Tag f.eks. et kig på de følgende 3 kategorier på deres hjemmeside.

1. Møbler

Når det kommer til møbler, så vil du hos TrendyLiving kunne finde alle de mest populære HAY stole, såsom f.eks. ”About a Chair”, AAS 32 barstolen og ikke mindst den klassiske af Børge Mogensen designede ”JJ04” stol. Hvis du til gengæld er på udkig efter flotte havemøbler til terrassen, så vil du naturligvis også godt dækket ind ved at handle hos TrendyLiving. Firmaet er nemlig også leveringsdygtige i smukke og stilrene teaktræs havestole fra altid suveræne Skagerak (tidligere Trip Trap). Og hvis du har brug for at opdatere stuen, så vil du f.eks. også kunne vælge mellem en lækker puf eller sækkestol, der helt sikkert vil give din bolig et helt igennem morderne og stilsikkert look. Boligindretning har aldrig været bedre end hos TrendyLiving.dk.

2. Lamper

Hvis det derimod er smuk belysning du er på jagt efter, så kunne du måske vælge en af de smukke minimalistiske lamper fra enten Normann Copenhagen eller Frandsen; der ikke blot vil give dit hjem en god belysning, men oven i købet også vil tage din boligindretning til det næste niveau. Og med firmaets prisgaranti, så vil du oven i købet også være sikker på at få dine nye lamper til en af landets absolut bedste priser.

3. Accessories

Design og boligindretning er naturligvis mere end møbler og lamper, men også alle de andre små ting designobjekter som du naturligvis ikke kan leve foruden. For at møde dig på halvvejen har TrendyLiving.dk derfor også valgt at indføre en lang række designer accessories til deres i forvejen store varesortiment. Uanset om du er på udkig efter en flot kortholder fra Ögon Design, en Blomus dørstopper i elegant rustfrit stål og gummi eller måske en flot sekskantet krukke fra Ferm Living, så vil du finde det her. Sidst men ikke mindst, så er TrendyLiving.dk også det helt perfekte sted at finde en flot designergave til en du holder af. Og hvis du nu ikke skulle være helt sikker på hvad der ville falde i modtagerens smag, så kan du oven i købet også købe et gavekort til TrendyLiving.dk på hjemmesiden, så modtageren i ro og mag selv kan finde lige det der passer til hans/hendes boligindretning.