Opnå det bedste med en hane fra Quooker

By:

Ønsker du blot det bedste til dit køkken, kan du ikke komme uden om en vandhane fra Quooker. Quooker er en virksomhed siddende i Holland og har i 35 år udviklet og produceret vandhaner, som gør det muligt at tappe kogende vand direkte fra hanen uden ventetid.

Det kogende vand, som kan tappes fra hanen, er 94 grader varmt, hvilket er den samme temperatur, som det en elkedel leverer. Det patenterede system gør det muligt at tappe kogende vand uden ventetid til en daglig driftspris på under en halv krone. Det er med andre ord ikke dyrt at have kogende vand klar på standby i døgndrift. Design og kvalitet kommer i højsæde hos Quooker, og hanerne fås i elegante design med et finish udført i enten krom eller rustfrit stål.

For at undgå nogen uheld har Quooker udviklet et patenteret system til børnesikring, så du ikke behøver at være bange for, om dine børn kommer galt af sted med det kogende vand.

De to mest populære serier fra Quooker er deres Fusion- og Flex-serie. Hanerne fra Fusion-serien har et såkaldt 3-i-1-system, som giver dig koldt vandt, varmt vand og kogende vand i én og samme hane. Hanerne fra Flex-serien tilbyder en ekstra dimension, som gør det muligt at trække slangen ud og dermed bruge den mere fleksibelt.

Al udvikling og produktion foregår i Holland, og i dag findes deres vandhaner i mere end 500.000 hjem i hele Europa.

Fire generationers erfaring med VVS

Onlineshoppen Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online i snart ti år og har været i VVS-branchen i fire generationer. I dag tilbyder webshoppen mere end 30.000 produkter med tilhørende prismatch, så du altid kan være sikker på, at du opnår den bedste pris hos Completvvs.dk.

Alle varer, som sendes fra deres lager, modtager du inden for 2 arbejdsdage, og alle ordrer på over 1.000 kroner sendes uden omkostninger til fragt.

Posted in: Quooker