Nye tilføjelser til badeværelset

By:

Tilføjelser til ens hjem kan virkelig gøre en forskel. Ofte kører man træt i at se på de samme ting hver eneste dag, og derfor er det godt at udskifte genstande i hjemmet eller tilføje nye ting. Dette gælder også på badeværelset. Typisk glemmer man at lægge fokus på indretningen af badeværelset, da man ikke opholder sig der særlig lang tid af gangen. Dog er det et væsentligt rum i hjemmet, og vi anvender det flere gange dagligt – gæster anvender ligeledes toilettet, når de er på besøg. Du kan i denne artikel læse mere om, hvilke tilføjelser du kan føje til dit badeværelse.

 

House Doctor Trolley Office

Rulleborde er supermoderne for tiden, og man kan anvende dette møbel til alverdens ting. Et rullebord kan derfor sagtens implementeres på badeværelset også. Her kan man anvende rullebordet som en pyntegenstand med planter, parfumer, billeder og lignende. Man kan også bruge rullebordet til opbevaring af forskellige ting såsom håndklæder, toiletpapir, kurve med makeup osv. Mulighederne er mange, og derfor er rullebordet perfekt til badeværelset. Du kan eksempelvis købe rullebordet Trolley Office fra House Doctor. Selvom bordet hedder Office, betyder det ikke, at det ikke vil se flot ud på badeværelset – tværtimod.

 

Normann Copenhagen Stone Hooks

Du tænker måske ikke så meget over håndklædekrogene på dit badeværelse, men du kan faktisk nemt skifte dem ud. Ved at gøre dette vil badeværelset få et andet udtryk, selvom det blot er en simpel genstand, der udskiftes. Normann Copenhagen har lavet et par yderst fine kroge, som er lavet af natursten. Krogene hedder Stone Hooks og vil tilføre rummet meget elegance og unikhed. Materialet er af islandsk lavasten samt aluminium, og du vil derfor skabe blikfang med disse kroge. Ved at hænge et par hvide eller sorte håndklæder herpå, vil du få et virkelig flot lille område på dit badeværelse.

Posted in: House Doctor