Ude

Fremtidens dørhåndtag: Dørhåndtag med kode eller lås

Alle boligejere har på et eller andet tidspunkt nok spekuleret over deres boligs generelle sikkerhed, og især hvis man planlægger at være hjemmefra i en længere periode. Der er jo nemlig altid en risiko for at blive offer for indbrud, når man mindst venter det. Man har jo af gode grunde aldrig lyst til at komme hjem til en ubehagelig overraskelse efter f.eks. en hyggelig juleaften hos svigerforældrene eller måske efter en god sommerferie i udlandet. Heldigvis findes der nu en effektiv løsning til at holde tyveknægtene på afstand, mens du ikke er hjemme. Et dørhåndtag med lås kunne nemlig være svaret på alle dine bønner. Læs videre her, og find ud af hvorfor.

1. Intet behov for nøgle

Nok en af de væsentligste årsager til at vælge et dørhåndtag med kode eller lås til din hoveddør er, at du nu fuldstændigt vil slippe for at skulle bekymre dig om dine nøgler. Det viser sig nemlig at rigtigt mange indbrud skyldes, at man kommer til at miste sine nøgler mens man er udenfor – hvilket selvfølgelig vil give potentielle tyveknægte nem adgang til alle dine værdifulde ejendele. Ved at investere i et dørhåndtag med kode, så vil du derfor på afgørende punkter kunne sikre både dine nærmeste såvel som dine ejendele. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din personlige kode i håndtaget og du vil nu have gjort livet rigtigt vanskeligt for enhver potentiel tyveknægt – der jo netop ikke vil være forberedt på fremtidens dørhåndtag.

2. Sikring af dine vinduer og terrassedør

Når du så har fået sikret din hoveddør med et dørhåndtag med kode, så er det nu på tide at tyverisikre de andre mulige adgangspunkter i din bolig. Heldigvis kan dette forholdsvist nemt gøres ved at spendere lidt penge på nye håndtag med en trecifret kode til din boligs vinduer og terrassedør. Fordelen ved dette er naturligvis klokkeklar. En tyveknægt vil jo typisk ikke give op efter mødet med en uigennemtrængelig hoveddør, men i stedet prøve at finde andre måder at komme ind i boligen på – dine vinduer eller terrassedør med andre ord. Ved at montere nye tyverisikre håndtag i dine vinduer og terrassedør, så vil du nu på effektiv vis kunne forvandle privatboligen til dit helt eget Fort Knox, så alle guldbarrerne indenfor aldrig vil ende i de forkerte hænder.

4. Større sikkerhed for børnefamilier

Sidst men ikke mindst, så vil nye dørhåndtag med enten kode eller lås være en ekstra sikkerhedsinstans, hvis du har små børn i hjemmet. For denne type dørhåndtag fungerer jo på to måder. For det første vil det som nævnt ovenfor holde uvedkommende ude; men for det andet vil det jo også holde dine mindste børn indenfor. Og dette kan faktisk være en ganske beroligende bonus, hvis man har helt små børn i husstanden. Børn er jo nemlig helt naturligt nysgerrige, og vil helt automatisk på et eller andet tidspunkt prøve kræfter med håndtaget på din hoveddør – og måske risikere at slippe udenfor og komme til skade i trafikken. Afslut derfor din læsning ved at tage et kig på et godt udvalg af dørhåndtag med kode og lås. For både din familie og din boligs skyld.