Inde

Disse 4 DIY boligindretning blogs SKAL du kende!

DIY boligindretning er populært som aldrig før, og det er med god grund. Med ønsket om at skabe drømme boligindretningen, giver mange sig i kast med selv at lave boliginteriør. Der findes mange gode boligindretning blogs, som handler om DIY projekter. Læs med her, og se 4 DIY boligindretning blogs, som du bare SKAL kende!

Finurlig og kreativ indretning med Frk. Hansen

Skal der tales om DIY boligindretning blogs man bare skal kende, er Frk. Hansen uden tvivl en af disse. I Frk. Hansens finurlige og kreative univers er der nemlig idéer til DIY boligindretning, som vil pynte i ethvert hjem.

Her findes der både gode idéer til kreative dekorationer, sjove DIY-projekter og hyggelige kager. Mange af projekterne kan sagtens udføres sammen med børn. Projekterne vil vække glæde på børneværelset, og være med til at bidrage til de fineste omgivelser. Besøg frkhansen.dk her, og bliv inspireret til at skabe kreative indretningsprojekter for både børn og voksne.

Byg, byg, byg med Remodelaholic

Er du vild med gør-det-selv projekter, og betragter du dig selv som noget af en handy(wo)man? Så er Remodelaholic DIY boligindretning bloggen for dig! Her findes du nemlig de fedeste idéer til kreative indretningsløsninger, der vil pynte i ethvert hjem.

Uanset om du er på udkig efter idéer til at lave kreativ opbevaring, tapetsere med flot tapet, upcycle gamle vinduer, eller noget helt fjerde, er Remodelaholic en af de DIY boligindretning blogs, som du bare skal opleve. Besøg Remodelaholic her, og få gode idéer til hvilke DIY projekter du kan gå i gang med – uanset om det er til haven, køkkenet, stuen eller børneværelset.

Collectivegenn.com inspirerer til boheme indretning

Bløde jordfarver, organiske former og fine naturmaterialer – hvem er ikke vild med boheme indretning? Hos DIY boligindretning bloggen Collectivegenn.com finder du de fineste idéer til kreative gør-det-selv projekter, som indeholder den helt rigtige boheme stemning.

Uanset hvordan du har indrettet dit hjem, kan kreative indretningsløsninger fra Collectivegenn.com helt sikkert være sagen. Her findes du nemlig gode idéer i mange forskellige kategorier, som kan være med til at pynte i dit hjem. Den smukke bohemiske indretningsstil, som du møder her, er med til at gøre Collectivegen.com til en af de DIY indretning blogs, som du bare må besøge. Besøg Collectivegenn.com her, og få selv syn for sagen!

Sød moderne indretning hos Fallfordiy.com

En fjerde helt fantastisk DIY boligindretning blog, som du bare må kende, er Fallfordiy.com. Bare tag et kig på de skønne idéer her, og find hurtigt ud af hvorfor Fallfordiy.com er med på listen her!

Denne boligindretning blog har nemlig de fineste indretningstips, som vil gøre enhver moderne boligindretning fuldendt. Her finder du søde DIY projekter, som vil fungere fantastisk i mange forskellige rum i hjemmet.

Besøg Fallfordiy.com her, og se hvorfor denne DIY boligindretning blog er så populær. Bliv inspireret af de mange gode idéer til sød boligindretning, som rammer den helt rigtige moderne stil, som så mange gerne vil opnå.