Inde

4 ting du skal vide, før du køber en massagestol

Er du på udkig efter en løsning til at kan slippe af med alle spændingerne i din ryg og nakke? Så burde du bestemt overveje at investere i en massagestol i god kvalitet. En massagestol er nemlig i stand til at tage over, der hvor din massageterapist har sluppet – og endda indenfor hjemmets fire vægge. Dog skal du være særdeles opmærksom når du vælger din første massagestol. Der findes nemlig flere forskellige modeller på markedet i dag. inden du gør noget overilet, så gør du klogt i at læse denne artikel. For her får du nemlig 4 gode tips til at vælge den rigtige massagestol til netop dine behov.

1. 2D massage

En af de første ting du vil opdage når du begynder at finkæmme markedet efter din næste massagestol er, at der findes tre overordnede typer at vælge imellem. Den første type massagestol kan med en vis ret kaldes for den mest traditionelle stol. Denne stol er uden tvivl den bedste til folk, der ikke har de helt tunge behov – men blot behov for en afslappende massage efter en lang arbejdsdag. Hvis du er på udkig efter en massagestol, der arbejder i to dimensioner (X og Y aksen) til en fremragende massage, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med en 2D massagestol.

2. 3D massage

3D massagestole er en videreudvikling af den klassiske 2D massagestol, men tilbyder nu brugeren en række yderligere funktioner oven i de allerede eksisterende. F.eks. vil du med en 3D massagestol få en langt mere dybdegående massage i tre dimensioner (X, Y og Z aksen), der næsten føles som et par menneskelige hænder. Du vil samtidigt også få flere massageindstillinger at vælge imellem, såsom f.eks. hvor hård eller blød din massage skal være. Denne massagestol er perfekt til dig, der ønsker dig en mere præcis massage til at ramme alle de mest ømme områder.

3. 4D massage

4D massagestole er seneste skud på stammen, og er intet mindre end Rolls Roycen indenfor massagestole. En 4D stol vil selvfølgelig have alle de samme funktioner som en 3D, men leveres med massageruller der kan drejes samt en lang række forskellige massageteknikker. En 4D massagestol er det oplagte valg for folk med ryg- eller nakkeproblemer af den mere seriøse slags. Når dette så er sagt, så vil en 4D stol selvfølgelig også kunne anvendes af folk der blot ønsker sig den allerbedste massage udenfor massageterapistens klinik. Nogle af de bedste 4D massagestole hos World of Comfort kommer desuden også med den seneste Zero Gravity teknologi, der som navnet antyder vil give dig en følelse af ophævet tyngdekraft. Hvis du ønsker at svæve på en lyserød sky, så bør du bestemt sætte en massagestol med Zero Gravity øverst på din ønskeliste.

4. Vælg god kvalitet

Når du så har besluttet dig for enten en 2D, 3D eller 4D model, så anbefales det altid at du køber en massagestol i god kvalitet. Tag f.eks. et kig hos World of Comfort, der er nordens førende forhandler af massagestole. Her vil du nemlig ikke finde stole i ringe kvalitet, men i stedet en stol der vil holde de næste mange år. Læs mere om massagestole her, så du kan blive endnu klogere på disse fantastiske stole.