Ude

4 hurtige tips til en sommerklar terrasse

Når den første sommervarme sætter ind, og forårets utilregnelige vejr er ovre, står terrasse-ejere på spring for at rykke udenfor i det gode vejr. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at gøre terrassen sommerklar. Læs med her, og få 4 hurtige og nemme tips til hvordan du kan få en sommerklar terrasse.

En hurtig rengøring kan gøre underværker

Efter en lang og kold vinter efterfulgt af et ofte regnfuldt forår, har terrassen været udsat for lidt af hvert siden den sidst var i brug. Før sommeren for alvor sætter ind, og terrassen igen bliver hele familiens samlingspunkt, kan det derfor være tiltrængt med en hurtig rengøring. Så bliver det nemlig igen hyggeligt at opholde sig her.

At gøre terrassen sommerklar med en let rengøring behøves ikke at tage lang tid. Ofte skal der ikke meget andet til end en fejning af fliserne, så blade, kviste og andet, der har samlet sig her under vinteren, kommer væk. Havemøblerne kan måske også godt trænge til en kærlig hånd. Det kan tit blot klares med en fugtig klud, som fjerner det snavs, der naturligt er blevet opbygget her.

Nye havemøbler på terrassen?

Måske er det blevet tid til endelig at pensionere de gamle havemøbler, og investere i nogle nye. Når terrassen skal gøres sommerklar, kan nye og pæne havemøbler gøre underværker. Hele stemningen på terrassen kan hurtigt fornyes ved at indrette med nye havemøbler.

Der findes et stort udvalg af havemøbler, som vil være perfekte på den sommerklare terrasse. Her findes der både klassiske havemøbler som havebord og -stole, men også loungemøbler til sommerterrassen, der skal indbyde til total afslapning og sommerhygge.

Uanset hvilke havemøbler, det endelige valg falder på, vil disse kunne gøre en stor forskel, og være med til hurtigt at gøre terrassen sommerklar.

Fine planter i krukker på den sommerklare terrasse

Hvad er mere hyggeligt og sommerligt end fine planter på terrassen? Når terrassen skal gøres klar til sommer, kan flotte planter såvel som blomster i pæne krukker være det, der skal til, for at skabe den helt rette og sommerlige stemning.

Vil man skabe et flot uderum på sin sommerklare terrasse, er planter et fantastisk trick at anvende. Planter får sommerstemningen med helt op på terrassen. Uanset hvilken stil man er til, vil planter være med til at gøre sommerstemningen fuldendt.

Gør sommerterrassen ekstra hyggelig med fin pynt

Måske har du været en tur på de sociale medier og set hvordan andre mennesker har skabt de flotteste sommerterrasser, som bare indbyder til hyggelige stunder i selskab med venner og familie. Denne stemning kan du sagtens genskabe derhjemme, og på den måde få en sommerklar terrasse.

Med fin pynt så som lyskæder, puder, bløde tæpper og, ja, planter, vil du hurtigt kunne få skabt den perfekte sommerklare terrasse. Uanset om du er til masser af havefakler og levende lys, eller sjove lyskæder med pærer der lyser i alle regnbuens farver, kan du få gjort din terrasse sommerklar med hyggelig pynt.