Ude

2020’s haveblogs du skal følge

Havesæsonen 2020 er skudt i gang, og mange glæder sig spændt på at få lov til at føre deres vilde havedrømme ud i livet dette år. Hvad drømmer du om? Måske har du allerede et klart billede inde i hovedet af en lækker træterrasse, det flotteste blomsterbed eller en lille køkkenhave.

Det kan også være, at du godt kan bruge lidt inspiration til 2020’s haveprojekter. Derfor er der her samlet 4 haveblogs, som du bør følge i 2020!

Ulla Jacobsen blogger om det danske haveliv

Livet i haven er noget af det skønneste, der findes. Når årstiderne herhjemme viser sig fra deres bedste side, og vejret er mildt, er en hyggelig have rammerne om det gode liv. Søger du inspiration til det haveliv i det danske, vil du sikkert få gavn af at besøge Ulla Jacobsens blog.

Ulla Jacobsen er en passioneret dansk haveejer, som er vild med at få jord under neglene. Haven er indrettet så den emmer af hygge – og hvem vil ikke gerne have denne stemning i egen have? Se den danske blog her, og find selv ud af hvorfor Ulla Jacobsens blog er med på listen over haveblogs, du bør følge!

Fine tips til blomster i haven

Flotte blomster i fuldt flor er en fryd for øjnene. Og hvem bliver ikke glad helt inderst inde af at være i en have, hvor de smukkeste blomster titter frem fra alle hjørner? Er du vild med blomster af alle slags, bør du følge med på havebloggen Fra Frø Til Blomst. Her finder du nemlig tonsvis af tips til at få fine blomster til at gro frem.

Besøg den her, og bliv inspireret til hvordan du kan have flotte blomster i din have i 2020.

Hent inspiration hos denne britiske haveblog

Når du vil indhente inspiration til en smuk have i 2020, kan du med fordel rette blikket mod udlandet. Over Nordsøen, for at være helt præcis. For på den britiske haveblog The Blackberry Garden, finder du nemlig en masse britisk haveinspiration, som er lige til at efterligne.

Klik her, og besøg denne prisbelønnede haveblog. Find inspiration til haven inden for et væld af forskellige områder. Her er der både guides, produktanmeldelser og månedlige logs over havens vækst.

Gode idéer til haven i mellemstørrelsen

Havebloggen The Middle-Sized Garden blogger om alt mellem himmel og have. Her finder du indhold om haveliv, DIY-projekter, grøntsagsdyrkning samt meget mere. Hos The Middle-Sized Garden er der taget forbehold for, at det ikke er alle der har gigantiske haver, og de muligheder, som følger med en større have. Alt indhold er skræddersyet til dig, som har en have i middelstørrelsen. Se den her, og find selv ud af hvorfor denne blog er så populær blandt haveejere.

Ja, der er rige muligheder for at besøge gode haveblogs i 2020. De fire bud i artiklen her vil hjælpe dig til at få mest muligt ud af din egen have – hvad enten du er vild med blomster, haveliv, grøntsagsdyrkning eller noget helt fjerde.